Cautare

279 de rezultate pentru "eforie slatineanu" (7.87 secunde)
https://www.youtube.com/watch?v=E7wXG1chatk Cea de-a treisprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 28 septembrie - 7 octombrie 2018 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Point si Expirat.
Competition 3&4 De la orele 18:30 si 20:30, la Cinemateca Eforie, incepe competitia internationala de scurtmetraj, cea care decide castigatorul Trofeului Anim'est.
Cea de-a paisprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Animest va avea loc in perioada 4 octombrie - 13 octombrie 2019 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Cinema City, Opera Comica pentru Copii, AWE - Adaptive Work Environment, Muzeul de Arta Recenta, Institutul Cervantes, KUBE Musette si Club Control.
Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Cinema City, Opera Comica pentru Copii, AWE (Adaptive Work Environment), Muzeul de Arta Recenta, Institutul Cervantes, Control Club, Kube Musette, Fabrica Gastropub, Cinetic si Green Hours.
Loc: Cinemateca Romana (str. Eforie 2, Bucuresti) Organizatori: Ambasada Japoniei, Japan Foundation, Arhiva Nationala de Filme-Cinemateca Romana Intrare libera
Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%) pentru o persoana, la hotelurile din zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la 2 stele, fara mic dejun, ai 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără
Eforie Nord, Neptun si Jupiter si va avea doua etape: - prima etapa se adreseaza adolescentilor si se va desfasura intre 15 mai si 15 iunie;
Topul celor mai cautate statiuni pentru vacanta de vara include statiuni de pe litoral, precum Mamaia sau Eforie Nord, dar si statiuni balneo, precum Sovata, Praid si Baile Herculane.
Prima statiune de pe litoralul romanesc a fost Eforie Sud. Pe la 1899, boierul Movila, de loc de prin Moldova, a pus piatra de temelia la primul hotel, care de altfel ii purta numele.
In urma eforturilor depuse, la 24 iunie 1852 la Eforia Spitalului Coltea (Eforie inseamna administratie in termeni vechi) se depusese in intregime suma de 250.000 lei solicitati pentru eliberarea orasului.Banii reprezentau contravaloarea locurilor de casa ale locuitorilor, dar si a terenurilor necesare unei localitati (islaz, drumuri, piete, cladiri publice).
In Mamaia, sunt in continuare cele mai ridicate costuri la cazare si mancare, iar pe masura ce mergem spre sudul litoralului, in statiuni precum Eforie, preturile scad.
Cine chiar vrea sa afle, se poate deplasa pana la Eforie... Alta chestie importanta: bietii profesori (unii, cei filmati cu telefoanele mobile si apoi aratati la tv) sunt umiliti aproape zilnic de loaze ale unor parinti cu bani.
In Eforie Nord, spre exemplu, nu exista un cos de gunoi pe toata faleza, iar acest lucru este o realitate cat se poate de trista.
Un tanar din Eforie Nord a murit in incendiu, in timp ce incerca sa-si salveze vecinii din casa in flacari.
La fel de ingenioasa este povestea cu afisele prinse de trunchiurile copacilor, cum am vazut la Eforie - ca oare cu ce-or fi gresit bietii copaci sa fie intepati si persecutati asa...
Vom contabiliza scandal si la Navodari, la Mangalia (dar mai putintel), Eforie si asa mai departe. Infrangerea trezeste resentimente. Ah, si sa nu uit povestea de la Murfatlar:
Zeci si chiar sute de tineri au luat cu asalt, in aprilie, Cinemateca Eforie pentru a lua parte la festivalul dedicat memoriei tanarului regizor Cristian Nemescu si a sunetistului Andrei Toncu.
poluarea marii cu reziduuri deversate de canalizarea din Constanta, Eforie sau Mamaia. Un articol aparut in cotidianul "Adevarul" trateaza in amanunt aceasta problema care ne pune viata in pericol in mod direct.
La mare, imi place mult la Eforie-Nord - am fost zece ani la rand acolo, dar in acelasi timp mergeam foarte des si la Baile Felix.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com